top of page

Vyhľadávanie


Neviete, aké kvety použiť na svadobnú tortu? Porovnali sme to za Vás!
Neviete, aké kvety zvoliť na svadobnú tortu? Porovnali sme živé, oblátkové, krémové aj cukrové kvety, aby ste si mohli vybrať tú najkrajšiu a najpraktickejšiu možnosť.

Tess


Ako na nadýchané a vláčne korpusy?
Pečenie dokonalého korpusu je tak trochu alchýmia. Poďme sa pozrieť na triky, ktoré zaručia, že tvoje torty budú vláčne a nadýchané.

Tess


Recept na Jahodovú Lambeth tortu s jahodovým krémom z bielej čokolády
Táto torta ozdobená štýlom Lambeth obsahuje LorAnnovu lahodnú jahodovú emulziu a úžasné lemy okolo vrstvenej srdcovej torty.

LorAnn


Čokoládový transfér - čo to je a ako sa s ním pracuje?
Ak ešte nepoznáte čokoládové transféry, nebojte sa, nie ste jediný! Tu sa dozviete všetko, čo o nich potrebujete vedieť!
Janka


Inšpirácie na Halloweenske dobroty
Strašidelná sezóna sa nám pomalinky začína, tak sme pre Vás dali dokopy pár inšpirácií na Halloweenske a jesenné dobroty.

Tess


Recept na Malinovú penu
Táto jednoduchá malinová pena je vyrobená z LorAnn's Raspberry Bakery Emulsion a je dokonalým dezertom, ktorý môžete zdieľať so svojou milov

LorAnn


Recept na Tekvicovo-jablkovú bábovku
Tento recept na bábovku s tekvicou a jablkami spája všetky lahodné chute jesene do jednej lahodnej pochúťky.

Wilton


Recept na Likérové špice
Likérové špice sú skutočnou klasikou medzi dezertmi, ktoré očaria svojou jedinečnou chuťou a elegantným vzhľadom.
Janka


Recept na Bebe sušienky
Tento recept je perfektný na pečenie s Vašimi ratolesťami. Vytvoríme dezert, ktorý je nielen chutný, ale aj rýchly a jednoduchý na prípravu.
Janka


Recept na Raw maškrtu
Pripravení na dezert, ktorý je rovnako divoký, ako Vy? Žiadny cukor, žiadne mliečne výrobky, žiadne výčitky!
Janka


Recept na kávové zrná
Ak milujete vôňu čerstvo zomletej kávy a chcete si ju vychutnať trochu inak, tak ste tu správne!
Janka
bottom of page